پزشكي, خبري

وبلاگ بیستک :  ۵ میوه و سبزى که باید با پوست مصرف شود!

به گفته کارشناسان تغذیه، پوست برخى میوه ها وسبزیجات سرشار از مواد مغذى است و نباید گرفته شوند.

از آنجائیکه پوست برخى مواد خوراکى حاوى مقادیر بالاى مواد مغذى است، نباید پوست کنده شوند که از آن جمله مى توان به موارد زیر اشاره کرد.

سیب:

پوست سیب سرشار از پکتین فیبرى محلول است. پکتین به کاهش سطح کلسترول بد کمک کرده و سطح قند خون را ثابت نگه مى دارد.

انگور:

پوست انگور حاوى فیتوشیمیایى هاى مفید براى سلامت قلب است.

سیب زمینى:

پوست سیب زمینى بیش از گوشت آن حاوى آهن، فیبر و فولات است. در حقیت پوست سیب زمینى ۵ تا ۱۰ برابر گوشت آن آنتى اکسیدان دارد.

خیار:

با خوردن خیار با پوست در حقیقت میزان مصرف کلسیم، فسفر، منیزیم، پتاسیم، ویتامین A و ویتامین K را افزایش خواهید داد.

بادمجان:

پوست بادمجان سرشار از آنتى اکسیدان ناسیونین ( Nasunin ) است که بسیار براى حفظ سلامت بافت مغز مهم و ضرورى است. ناسیونین نوعى فلاوونوئید است و اگر شما آن را بخورید کمتر در معرض اضافه وزن قرار مى گیرید.

با سپاس از : خبرنامه زامیاد

دیدگاهتان را بنویسید