پزشكي, خبري, صنايع غذائي, صنعت

وبلاگ بیستک : چگونه عسل طبیعی را از تقلبی تشخیص دهیم؟

وبلاگ بیستک : چگونه عسل طبیعی را از تقلبی تشخیص دهیم؟ 

3ea7e0dd-f24d-4647-ab87-c437222fd460_l
عسل تقلبی: 
بویی ندارد یا بوی ترش می‌دهد.
طعم خاصی نمی‌دهد.
درون ظرف به ‌صورت لایه‌لایه روی هم قرار می‌گیرد.
هیچ‌گونه ناخالصی ندارد.
بافتی خشن دارد و به‌‌رغم آنکه انبوه و فشرده به ‌نظر می‌رسد وقتی با قاشق آن را بلند می‌کنید خیلی راحت و سبک به پایین می‌ریزد.

images-9
عسل طبیعی: 
با خوردن آن حالت گس ‌مانندی در ته گلو احساس می‌شود.
عطر و بوی عسل دارد.
ناخالصی‌های طبیعی در خود دارد؛ ناخالصی‌هایی مانند گرده گل و ذرات موم ازجمله این ناخالصی‌هاست.
دارای بافتی نرم اما باانسجام است و هنگامی که آن را با قاشق بلند می کنیم به نرمی اما باانسجام و پیوستگی به پایین سرازیر می‌شود.
درون ظرف لایه‌لایه نمی‌شود.

images-6

سپاس از : bazarkhanegi

دیدگاهتان را بنویسید