آرايشي و بهداشتي, اجتماعي, پزشكي, خبري, صنايع غذائي, صنعت

دانستنیهای روغن های کنجد و ارده – وبلاگ بیستک !

oil-sesam-bistac-ir-05

دانستنیهای روغن های کنجد و ارده :

  • آیا میدونستى روغن کنجد ملکه روغنهاست؟بخاطر تحمل حرارت ١٢٠ درجه سانتیگراد و ١٧ ساعت تحمل این دما!

  • آیا میدونستى نقطه دود روغن کنجد ٢٢۶ درجه سانتیگراد است؟

  • آیا میدونستى استفاده ٣ ماه روغن کنجد و حذف روغنهای مضر بدون استفاده از رژیم غذایی خاص، چربی خون را از ٧٠٠ به ١٠٠ کاهش میدهد؟

  • آیا میدونستى وقتی با نصف پیمانه روغن کنجد کوکوی سیب زمینی یا بادمجان سرخ کنید و بعد از خنک شدن روغن آن رادر پیمانه بریزید حتی یک قطره آن جذب غذا نشده؟

  • آیا میدونستى روغن کنجد بخاطر آنتی اکسیدانهای طبیعی سرطان های خفته دربدن رو از بین میبرد؟

  • آیا میدونستى روغن کنجد غنی ترین منبع ویتامین E هستش وبهترین ضد آفتاب طبیعیه؟

  • آیا میدونستى وقتی کنجد خام رو آسیاب میکنند به هیچ عنوان روغن بدست اومده روغن کنجد نیست و روغن کنجد اصل فقط با پخت کنجد و از ارده بدست میاد؟

  • آیا میدونستى علت اصلی سوزش معده ،ترش کردن و نفخ معده سرد شدن معده و استفاده از روغن مضر است؟ دکتران به شما تجویز میکنند سرخ کردنی نخورید ولی هیچگاه نمیگویند باچه روغنی سرخ کنید!

  • آیا میدونستى مصرف دو ماه روغن کنجد (هم سرخ کردن هم پخت و پز) معده شما رو ضد درد و ضد نفخ میکنه؟

  • آیا میدونستى گوشت شتر گرمترین گوشت است، ولی وقتی ٧٢ ساعت فریز میشه طبعش سرد میشه و روغن کنجد طبع همه غذاهای شما رو گرم میکنه؟

  • آیا میدونستى یک خانواده ٣ نفره ماهیانه حداقل ٢ عدد قوطی روغن مایع سرخ کردنی استفاده میکنه ولی یک لیتر روغن کنجد حداقل زمان مصرفش ۶ الی ٨ ماه است؟ چون این روغن تا ۶ بار قابل استفاده مجدده!

 

دیدگاهتان را بنویسید