اجتماعي, پزشكي, خبري, صنايع غذائي, صنعت, كشاورزي

گلپر، بهترین دمنوش  فصل سرد – وبلاگ بیستک!

Angelica, deemon-bistac-ir.jpg

گلپر، بهترین دمنوش  فصل سرد؛ اغلب ما گلپر را به عنوان ادویه همراه با باقلای پخته به کار می بریم اما این دانه پهن و معطر می تواند د منوش پرخاصیتی باشد. نوشیدنی گلپر طبیعت گرم و خشک دارد و به طرز شگفت انگیزی حافظه، قوای جنسی و قلب و عروق را تقویت می کند. دم کرده گلپر اشتهاآور است. به هضم غذا کمک می کند، ضد صرع است، کبد را پاکسازی می کند و در درمان تنبلی معده، جوش و دمل هم بسیار موثر است. گفتنی است تداوم مصرف این د منوش بهبود عملکرد صفرا و چربی سوزی را به همراه دارد. برای تهیه این د منوش، یک قاشق مرباخوری گلپر را در یک لیوان آب جوش ریخته و سر لیوان را بپوشانید. ۱۵ دقیقه صبر کنید تا آب جوش به رنگ زرد درآید.

زمان نوشیدن د منوش:

زمان نقش مهمی در تاثیر گذاری این د منوش ها روی بدن دارد. برای خوردن د منوش های چهارگل بهترین زمان عصر است؛ چرا که بیشتر بیماری های  فصل سرما در شب به ا وج خود می رسند. سرفه، تب و آبریزش بینی در شب بیشتر نمایان شده و به ا وج خود می رسند.

دکتر صانعی محقق طب سنتی معتقد است کره ماه جاذبه ای مانند جزر و مد در بدن انسان ایجاد می کند و بیمار یهایی که در بدن رسوب کرده اما در طول روز خاموش هستند؛ شب هنگام به بالاترین نقطه ا ز تاثیرگذاری روی بدن می رسند. بیشتر د منوش ها باید تا ۵ بعدا ز ظهر خورده شده باشد.

با سپاس از : خبر نامه زامیاد

 

دیدگاهتان را بنویسید