پزشكي, خبري, صنايع غذائي, صنعت, كشاورزي

هشدارها و مضرات مصرف لپه – وبلاگ بیستک!

Chicken badies-bistac-ir.jpg

هشدارها و مضرات مصرف لپه؛ لپه حاوی زنجیرهایی از قندهایی به نام گالاکتو- الیگوساکارید می‌باشد که بدن انسان فاقد آنزیم‌هایی برای شکستن این زنجیره هستند. از این رو افرادی که دچار نفخ میشوند کمتر مصرف کنند. اما لازم به ذکر است که چون پوست لپه گرفته می‌شود به مراتب نفخش کمتر از سایر حبوبات بوده و مدت زمان لازم برای خیساندن آن نیز کمتر است. و همچنین افرادی که احساس می‌کنند با مصرف لپه دچار نفخ می‌شوند، بهتر است آن را خیسانده، آب آن را دور بریزند و بعد آن را به غذایشان اضافه کنند.

Chicken badies-bistac-ir00.jpg

Chicken badies-bistac-ir00.jpg

افراد مبتلا به آسم که دچار نفخ نیز می شوند بهتر است از لپه و مواد غذایی نفاخ دیگر کمتر استفاده کنند. در ضمن افرادی که مبتلا به آسم هستند سعی کنند لپه کمتر بخورند. برای کاهش نفخ لپه شما میتوانید آن را از چند ساعت قبل در اب بخیسانید و آبش را دور بریزید. اگه دو سه بار آبش را عوض کنید خیلی بهتر است.

با سپاس از : hakimemehr & asanteb & 7ganj

دیدگاهتان را بنویسید