الكترونيك, تاريخي, خبري, صنعت, لوازم خانگي, لوازم صوت و تصويري

تاریخچه شرکت Harman Kardon – وبلاگ بیستک!

تاریخچه شرکت Harman Kardon ؛ در اوایل ۱۹۵۰، سیدنی هارمن مدیر کل شرکت دیوید بوگن ، تولید کننده پیشرو در سیستم های صوتی سیار در آن زمان بود، در حالی که برنارد کاردون مهندس ارشد همان شرکت بود. با توجه به تغییرات مدیریت در بوگن در اوایل ۱۹۵۰، هر دو مردان استعفا دادند، و با ۵۰۰۰ $ سرمایه گذاری از هر یک، شرکت Harman Kardon در سال ۱۹۵۳ شکل دادند.

در ۱۹۵۰ ،هارمن کاردن برخی از اولین محصولات صوتی را که کمک کردند و کسب و کار  Hi Fi را راه انداختند، دوباره طراحی کرد. گیرنده های یکپارچه (ترکیب با تیونر، پیش تقویت کننده و تقویت کننده قدرت) یک ایده بود تا عملکرد بالایی را در یک یونیت ارائه دهد و معرفی کند.  گیرنده های یکپارچه به اندازه ی لابراتوار Scott Radio که در دهه ۱۹۳۰ چنین مواردی را ساخته بودند جدید نیستند. در ۱۹۵۴ ،مدل Festival D1000 ، اولین دریافت کننده فشرده (پیشرو دریافت کننده های امروزه) AM/FM در جهان بود. در سال ۱۹۵۶ برنارد کاردون ، تصمیم گرفت، بازنشسته شود و سهم خود را با سیدنی هارمن فروخت.  به عنوان تنها رئیس HK ، سعی کرد تا HK را در راس محصولات Hi Fi نگه دارد. سیدنی هارمن می خواست اسمش را به Harman Internationa ، تغییر دهد، اما روی دریافت کننده ها، تونرها و آمپلی فایر ها هنوز مارک هارمن کاردن بود. این نام  دیگر تغییر نکرد. هارمن در سال ۱۹۶۹ ، تولیدکننده ی بلندگو JBL را خریداری کرد.

شرکت آمریکایی هارمن کاردن (Harman / Kardon ) ، در سال ۱۹۵۳، توسط سیدنی هارمن و برنارد کاردن تاسیس شد. نخستین محصولاتی که آنها ساختند، شامل تیونر‌های رادیویی و رسیورهای استریو می‌شد. سه سال بعد از شروع به کار شرکت، برنارد کاردن تصمیم به بازنشستگی گرفت و سهم خود را به سیدنی هارمن واگذار کرد. با آنکه سیدنی هارمن پس از این امر، نام شرکت را به Harman International تغییر داد، اما محصولات شرکت، حتی تا به همین امروز، با نام تجاری Harman Kardon عرضه می‌شوند. در سالهای بعد، هارمن کاردن، با تولید طیف گسترده‌ای از تجهیزات صوتی مانند آمپلی‌فایر، اسپیکر، ترنتیبل و …، همکاری با شرکت‌هایی مانند اپل، مرسدس بنز، آئودی و …، خرید کمپانی‌هایی مانند جی بی ال، AKG، مارک لوینسون و …، به یکی از بزرگترین بازیگران عرصه‌ تجهیزات صوتی جهان بدل گشت.

هارمن در سال ۲۰۰۷ در سن ۸۸ سالگی بازنشسته شد. در آن زمان او مسئول اجرایی Dinesh Paliwal را مدیرعامل شرکت نهاد. سیدنی هارمن در سال ۲۰۱۱ درگذشت.

دیدگاهتان را بنویسید