صنايع غذائي

معنا و کاربرد ظرف اردوخوری در وبلاگ بیستک!

Hors d'oeuvre-bistac-ir00

معنا و کاربرد ظرف اردوخوری در وبلاگ بیستک!

شاید شما هم خیلی نام اردو خوری یا ظرف اردو خوری را شنیده باشید اما معنای آن چیست؟ و کاربرد ظرف اردوخوری چیست؟

اردو یا اردور در واقع همان پیش غذای خودمان است که در فرانسوی به آن اردو (Hors d’oeuvre) می گویند. پیش غذا را قبل از غذای اصلی سرو می کنند و اندازه و حجم آن کمتر از غذای اصلی است و گاهی بجای قاشق و چنگال با دست خورده می شود. اردو یا پیش غذا در کشورهای مختلف به صورت­های گوناگونی پخته و سرو می­شود. انواع سوپ، پوره ، خوراک ها ، کشک بادمجان، شله زرد، سالاد ماکارونی ، انواع شکلات و پاستیل یا حتی میوه های رنگارنگ جزء پیش غذاهای محبوب ایرانی می باشند.

نکته مهمی که نباید فراموش کنید استفاده صحیح از ظروف اردوخوری مناسب است. متناسب با نوع پیش غذای طبخ شده ظرف مناسب را هم برگزنید.

از آنجا که پیش غذا به مقدار کم تهیه می شود بنابراین نیاز نیست از ظروف بسیار گود یا بزرگ استفاده کنید. تنها نکته مهمی که باید بدان توجه داشته باشید دسترسی همه افراد به پیش غذای تهیه شده است. اگر به صورت سلف سرویس قصد پذیرایی از مهمان ها را دارید نیز به این نکته توجه کنید که مقدار اردو تهیه شده به قدری باشد که بعد از خالی شدن ظرف بتوانید آن را مجددا پر کنید.

فراموش نکنید اولین چیزی که در هنگام سرو غذا به چشم مهمان ها می آید ظروف پذیرایی شما و همچنین تزیین غذای است که مهمان ها را تشویق به امتحان کردن مزه آن می­کند. حتی اگر ساعت ها در آشپزخانه زحمت بکشید اما این نکته را از یاد ببرید زحمات شما به کلی بی فایده بوده است.

متفاوت و خاص بودن سبک پذیرایی شما مهم ترین نکته در ماندگار کردن مهمانی های شما خواهد بود!

 

 

 

 

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید