پزشكي, خبري, صنايع غذائي, صنعت

ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی یک قاووت   منحصر بفرد – وبلاگ بیستک!

بو و مزه:

قاووت باید فاقد بو و مزه غیرطبیعی باشد. بو و مزه ناخوشایند ممکن است به دلایل گوناگون در قاووت به وجود آید. مانند مزه تلخی و تندی بیش از حد، بوی تندی ناشی از اکسید شدن چربی‌ها، مزه و بوی سوختگی و یا بو و مزه حاصل از شرایط محیطی مثل بوی نفت و خاک و…
اندازه ذرات:

تمامی ذرات باید از الک ۳۵ مش عبور کند (اندازه ذرات کوچک‌تر از ۴۵ میکرون باشد).
مواد خارجی:

قاووت باید فاقد شن، سنگ ریزه، خاشاک، چوب، اشیای فلزی، لاشه و قطعات بدن حشرات، فضولات، موی بدن جوندگان و … باشد.
چربی:

میزان چربی حداقل ۳ درصد وزنی باشد.
پراکسید چربی استخراجی:

 حداکثر ۵ میلی‌اکیوالان بر کیلوگرم باشد.
خاکستر غیر محلول در اسید:

 حداکثر ۲/۰ درصد وزنی باشد.

با سپاس از : daneshju-club

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید