پزشكي, تاريخي, خبري, صنايع غذائي, صنعت

مواد لازم برای تهیه قاووت چهل گیاه – وبلاگ بیستک!

قاوت چهل گیاه ازگیاهان مختلفی بدست می آیدکه باید همه آنها رابا هم ترکیب کرده و سپس آسیاب کنید. این موارد می تواند شامل گیاهان زیر باشد :

تخم گشنیز  ۱۵۰گرم – تخم آفتابگردان ۲۰۰ گرم –  سیاه دانه ۱۰۰ گرم – کنجد ۲۰۰ گرم – جدوا  ۲۵ گرم – هل باد(هل قراب)  ۵۰ گرم – هل سبز ۱۰ گرم  – تخم خرفه ۵۰۰ گرم – بذر کتان  ۲۰۰ گرم – جو ۲۵۰ گرم – شاه دانه (کنف) ۲۰۰ گرم – تخم کاهو  ۲۰۰ گرم – موردانه ۱۰۰ گرم – شقاقل ۲۰ گرم – خشخاش ۲۵۰ گرم – قهوه ۱۵۰ گرم – تاجریزی(روپاس) ۵۰ گرم -دارچین  ۵ گرم – عاقرقرها ۵ گرم – زعفران ۵ گرم – مغز بادام ۲۵ گرم -مغز فندق ۲۵ گرم – بادام هندی ۲۵ گرم – مغز پسته ۲۵ گرم – مغز گردو ۲۵گرم- انجیر ۲۵ گرم – نارگیل ۲۵ گرم – نخود ۱۰۰ گرم – زنجبیل  ۵ گرم – فلفل سیاه ۵ گرم – ریشه جوز ۱۰ گرم – مرزنگوش(مرزنجوش) ۱۰ گرم -آویشن ۱۰ گرم – زنیان ۱۰ گرم – جوز هندی ۱۰ گرم-میخک) قلمفر ) ۵ گرم – بهارنارنج ۱۰ گرم – بابونه ۲۵ گرم  – رازیانه ۵ گرم – افتیمون ۲۵ گرم.

لازم به ذکر است که تخم خرفه ، بذر کتان ، جو ، شاه دانه (کنف) ، تخم کاهو ، موردانه ، تخم گشنیز ، تخم آفتابگردان ، سیاه دانه ، خشخاش ، قهوه در قاووت چهل گیاه نیاز به برشته شدن دارند .

این اصلی ترین و سنتی ترین مواد قاووت کرمانی است!

با سپاس از : asanteb

دیدگاهتان را بنویسید