اجتماعي, پزشكي, خبري, شيمي, صنايع غذائي, صنعت, كشاورزي

خواص لوبیا سفید – وبلاگ بیستک!

white-bean-properties-bistac-ir

خواص لوبیا سفید :

  • لوبیا سفید کم خونی را برطرف می کند.‏

  • لوبیا سفید از نظر طب قدیم معتدل است.‏

  • لوبیا سفید از نظر طب قدیم معتدل  است.‏

  • لوبیا سفید میزان قند خون را کاهش می دهد.‏

  • لوبیا سفید در پیشگیری ازیبوستموثر است.‏

  • لوبیا سفید به تقویت دستگاه گوارش کمک می کند.

  • لوبیا سفید به روند نوسازی سلول ها کمک می کند.‏

  • لوبیا سفید ملین است و به عنوان مسهل عمل می کند.

  • لوبیا سفید با ناراحتی های قلبی عروقی مقابله می کند.‏

  • لوبیای سفید از بین بردنه انگل های روده و معده نیز می باشد.

  • لوبیا سفید فقط یک ماده سیر کننده نیست و فواید زیادی برای ما دارد.

  • لوبیا سفید از جمله حبوبات پرطرفدار در ایران نیز به شمار می رود.

  • مصرف لوبیا سفید برای هیچ کدام از گروه های خونی مشکل ساز نیست .

  • لوبیا سفید منبع مناسبی از دو ماده معدنی مهم، منگنز و مس به شمار رفته که نقش مهمی در تجزیه رادیکال‌های ‏آزاد بدن و پیشگیری از ابتلا به سرطان ایفا می‌کند.‏

  • لوبیا سفید با میزان بالای پروتئین و ‏چربی بسیار کم کاهش دهندهفشار خوناست.

  • لوبیا سفید منبع غنی از فیبر با کلسترول بسیار پائین بوده و وعده غذایی مناسبی برای بیماران مقاوم به انسولین ‏و افراد مبتلا به قند خون بالا محسوب می‌شود.

  • لوبیا سفید با وجود منیزیم ، عامل پیشگیری‌کننده وقوع حملاتقلبی، بهبود عملکرد سیستم گردش خون، افزایش ‏جذب کلسیم و رسیدن اکسیژن کافی به سلول‌ها به شمار می‌رود.‏

  • لوبیا سفید به دلیل وجود پتاسیم و سدیم مسئول تنظیم فشار خون و ضربان قلب در بدن می باشد.‏

  • لوبیا سفید، مصرفش برای دارندگان تمام گروه های خونی بلامانع میباشد.

با سپاس از : oabab & asanteb &  delgarm & khasiat

 

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید