اجتماعي, تاريخي, توريسم, خبري, صنايع غذائي, صنعت, كشاورزي

غذاهای سنتی منطقه خاورمیانه  ( حَلیم  ) – وبلاگ بیستک!

Middle East food (Halim)bistac-ir

غذاهای سنتی منطقه خاورمیانه  ( حَلیم  )؛ هَلیم یا حَلیم یا از غذاهای سنتی منطقه خاورمیانه است که با گوشت وگندم یا بلغور یا جو پخته می‌شود. هلیم انواع مختلف دارد و مواد اولیه آنها با یکدیگر متفاوت است. اما برای تهیه هلیم گندم از گندم پوست گرفته و کوبیده شده، پیاز وگوشت گوساله سردست و مقداری روغن استفاده می‌شود. رنگ هلیم با افزودن ادویه جات مانند دارچین و شکر عوض می‌شود. این غذا معمولاً به عنوان صبحانه یا در ماه رمضان و محرم به عنوان افطاری مصرف می‌شود و با سرشیر، دارچین، کنجد، شکر و گوشت ریز شده مرغ یا بوقلمون تزئین می‌شود. مصرف حلیم، در روزهای ماه رمضان و محرم به عنوان غذای وعده‌های افطار و سحرِروزه‌داران، رایج است.

غلور :

در افغانستان خوراک مشابهی تهیه می‌شود که غلور نام دارد. غلور ترش از رایج‌ترین انواع آن است که انواع آن عبارتند از غلور ترش مرغ، غلور ترش گوشت تازه، غلور ترش کوفته، غلور ترش قورمه، غلور ترش سفر و اشکنه غلور ترش.

با سپاس از : Wikipedia

 

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید