اجتماعي, پزشكي, خبري, صنايع غذائي, صنعت, كشاورزي

خواص مواد تشکیل دهنده قاووت چهل گیاه – وبلاگ بیستک!

* تخم خرفه: دارای طبیعت سرد، مدر و ضد کرم کدو.

* تخم گشنیز: طبیعت سرد و هضم کننده غذا، نیرو دهنده، ضد تشنج، ضد صرع و ضد کرم.

* بذر کتان: طبیعت گرم، افزایش دهنده ادرار و رفع کننده یبوست.

* بذر جو: طبیعت سرد، درمان بیماری‌های قلبی، یبوست و دیگر اختلالات هاضمه و کاهش دهنده کلسترول.

* بذر کاهو: طبیعت سرد، شیرزا، ضد درد، مدر، التیام دهنده زخم و بواسیر، رفع کننده ناراحتی‌های کبد و خواب آور.

* هل: طبیعت کمی گرم و خشک، تقویت کننده معده، مفید برای درمان تهوع، نفخ، سنگ کلیه و کیسه صفرا و به طور کلی مقوی.

* سیاه دانه: طبیعت خیلی گرم، بادشکن، ملین و دافع سموم.

* تخم آفتابگردان: مدر و به علت دارا بودن ویتامین A مفید برای قوه بینایی.

* کنجد: طبیعت گرم، نرم کننده صدا و روده، رفع کننده خشونت حلق و غنی از ید.

* مورد دانه: طبیعت معتدل، تقویت کننده و مقوی معده و مفید برای درمان خونروی از اعضاء، مفید در درمان روماتیسم، اسهال و بیماری‌های مجاری تنفسی.

* بذر کنف: طبیعت گرم و خشک، نیرو بخش، ملین، مدر، ضد انگل و تسکین دهنده اعصاب.

* فلفل سیاه: طبیعت خیلی گرم و خشک، مقوی معده و محرک اشتها و ضد مسمومیت.

* قهوه: طبیعت سرد و خشک، نیرو بخش و تقویت‌کننده و موثر در درمان بیماری‌های ریوی، حصبه و…

* دانه خشخاش: طبیعت سرد، خواب آور، مخدر، افزایش دهنده وزن، تقویت کننده حواس و مفید برای کلیه، کبد و درمان اسهال.

با سپاس از : daneshju-club

 

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید