پزشكي, خبري, صنايع غذائي, صنعت, كشاورزي

مضرات و نکات ایمنی لوبیای قرمز – وبلاگ بیستک!

harms red beans-bistac-ir00

مضرات و نکات ایمنی لوبیای قرمز؛ لوبیای قرمز حاوی غلظت بالایی از ماده‌ای سمی به نام فیتوهماگلوتین است. چنانچه لوبیای قرمز قبل از مصرف پخته نشود و به صورت خام مصرف گردد با توجه به مقدار مصرف می‌تواند کشنده باشد. یکی از مضرات لوبیا قرمز این است که بدلیل اینکه پروتئین زیادی دارد برای کسانی که نقرس دارند یا اسید اوریک خونشان بالاست توصیه نمی شود. یکی دیگر از مضرات لوبیا قرمز اینست که گاز زیادی در معده و روده تولید می‌ کند. بنا براین باید در خوردن ان مراعات کنید. همچنین میتوانید حدود ۱۲ ساعت قبل پخت آن را بخیسانید تا کمی از نفخ آن گرفته شود.

harms red beans-bistac-ir01

harms red beans-bistac-ir01

 – افراد مبتلا به نقرس و سنگ کلیه، باید از مصرف زیاد لوبیا قرمز پرهیز کنند.

 – میزان زیاد لوبیا قرمز می‌تواند سوخت ‌وساز سلولی را مختل کند.

 – لوبیا قرمز را قبل از مصرف در آب بخیسانید تا هضم را آسان‌ کرده و زمان پخت را کاهش‌ دهد.

 – لوبیاهایی را بخرید که سالم هستند و ترک ندارند.

 – لوبیا قرمز را در ظرف بدون هوا نگه ‌داری کنید.

–  لوبیا قرمز را در جای خنک، خشک و تاریک نگه ‌داری کنید.

 – می‌توانید لوبیا قرمز ها را بیشتر از ۱۲ ماه نگه ‌دارید.

 – می‌توانید لوبیا قرمز را در زودپز بپزید.

–  هیچ چاشنی نمکی یا اسیدی به لوبیا قرمز اضافه ‌نکنید.

امیدواریم از این مطلب درباره فواید لوبیا قرمز خوش‌تان آمده‌باشد و مصرف لوبیا قرمز را افزایش‌دهید تا از فواید سلامتی آن بهره‌مند شوید.

با سپاس از : Bazdeh & Asanteb

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید