صنايع غذائي

توصیه مصرف با پوست پنج میوه و سبزى در وبلاگ بیستک !

Consumption of fruit and vegetable skins-bistac-ir00

توصیه مصرف با پوست پنج میوه و سبزى در وبلاگ بیستک !

توصیه مصرف با پوست پنج میوه و سبزى؛ به گفته کارشناسان تغذیه وبلاگ بیستک ، پوست برخى میوه ها وسبزیجات سرشار از مواد مغذى است و نباید گرفته شوند. از آنجائیکه پوست برخى مواد خوراکى حاوى مقادیر بالاى مواد مغذى است، نباید پوست کنده شوند که از آن جمله مى توان به موارد زیر اشاره کرد:

سیب:

پوست سیب سرشار از پکتین فیبرى محلول است.  پکتین به کاهش سطح کلسترول بد کمک کرده و سطح قند خون را ثابت نگه مى دارد.

انگور:

پوست انگور حاوى فیتوشیمیایى هاى مفید براى سلامت قلب است.

سیب زمینى:

پوست سیب زمینى بیش از گوشت آن حاوى آهن، فیبر و فولات است.  در حقیت پوست سیب زمینى ۵ تا ۱۰ برابر گوشت آن آنتى اکسیدان دارد.

خیار:

با خوردن خیار با پوست در حقیقت میزان مصرف کلسیم، فسفر، منیزیم، پتاسیم، ویتامین A و ویتامین K را افزایش خواهید داد.

بادمجان:

پوست بادمجان سرشار از آنتى اکسیدان ناسیونین ( Nasunin ) است که بسیار براى حفظ سلامت بافت مغز مهم و ضرورى است. ناسیونین نوعى فلاوونوئید است و اگر شما آن را بخورید کمتر در معرض اضافه وزن قرار مى گیرید.

با سپاس از : خبرنامه زامیاد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *