صنايع غذائي

آشپزی در طبیعت با ساج در وبلاگ بیستک!

آشپزی در طبیعت با ساج در وبلاگ بیستک!

آشپزی در طبیعت با ساج؛ در هنگام آشپزی در طبیعت با ساج بر روی آتش موارد ذیل را مد نظر داشته باشید:

  • حرارت آتش چندین برابر گاز می باشد.

  • خالی ماندن قسمتی از ظرف بدون غذا و شعله مستقیم آتش روکش نچسب آنرا می سوزاند.

  • قبل از آشپزی همه چیز را آماده کنید. مثلا تمام تخم مرغ ها را در ظرفی جداگانه شکانده تا ظرف خالی روی آتش نماند.

  • بهترین زمان برای پخت، زمان اتمام آتش چوب و با حرارت ملایم است. یعنی اگر زمان زغال شدن چوب را به ۳ قسمت تقسیم کنیم یک سوم پایانی زمان مناسبی است.

  • ساج یا ووک برای پخت سبزیجات بیشترین استفاده را دارد؛ لذا قارچ، پیازچه، فلفل و گوجه گیلاسی را فراموش نکنید.

  • کمی آموزش آشپزی را فرا گرفته سپس آنرا در طبیعت تست کنید. مثلا یاد بگیرید بین پیاز، فلفل و گوشت مرغ کدوم مورد ابتدا باید ریخته شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *