صنايع غذائي

روکش تفلون گیاهی یا سیزنینگ کردن ظروف ساج یا ووک در وبلاگ بیستک!

روکش تفلون گیاهی یا سیزنینگ کردن ظروف ساج یا ووک در وبلاگ بیستک!

روکش تفلون گیاهی یا سیزنینگ کردن ظروف ساج یا ووک؛ برای سیزینگ کردن ظرف ابتدا با استفاده از یک روغن خوراکی سطح آهن یا چدن را آغشته و حرارت می دهند. با یک سیکل طولانی سطح آهن و چدن از خاکستری به مشکی تغییر رنگ می یابد. در انتها سطح ظرف را با یک روکش گیاهی نچسب آغشته می کنند. این روکش را تفلون گیاهی یا سیزنینگ می گویند. یکی از مزیت های استفاده از این ظروف رفع مشکل فقر آهن در بدن خواهد بود.

مزیت روکش سیزینینگ یا تفلون گیاهی بر دیگر روکش ها در زمان آسیب دیدن آن است. اگر ظروف سیزینیگ خراش بردارند چیز مضری جز روغن خوراکی پخته شده وارد بدن نخواهد شد. و این در حالی است که اگر ظروف تفلون آشپز خانه آسیب ببینند تفلون صنعتی که سرطان زاست وارد بدن می شود.

Wok Hot Zone plus 3 chain links-bistac-ir06

همچنین در صورت سوختن و از بین رفتن روکش تفلون گیاهی دوباره ظرف را می توان به راحتی بوسیله روغن در داخل منزل سیزن کرده و پس از چند بار پخت حالت نچسبی آن نیز بازمی گردد.

در صورتی که ووک سیزن شما بر اثر حرارت سوخت (یعنی لایه سیاه رنگ رویه خاکستری شد) نگران نباشید. لایه سیاه رنگ از روغن خوراکی درست شده است. این لایه با سه بار پخت و پز مجددا سیاه می شود. اگر برای تعمیر آن عجله دارید می توانید پوست مرغ را روی حرارت کم آب کرده و به تمام سطح ظرف مالیده و پیاز داخل آن سرخ کنید. هر ده دقیقه آنرا خاموش کنید تا سرد شود و دوباره این عمل را تکرار کرده تا لایه خاکستری محو شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *