اجتماعي, خبري, دسته‌بندی نشده, شيمي, صنايع غذائي, صنعت, كشاورزي

بدترین روغن ها برای سرخ کردن – وبلاگ بیستک!

The worst frying oil-bistac-ir

بدترین روغن ها برای سرخ کردن؛ این روزها صحبت های بسیاری پیرامون انواع روغن سرخ کردنی بین مردم مطرح می شود.یکی از اعضا هیئت علمی انستیتو تغذیه و صنایع کشور گفت:در رابطه با روغن ها معضلی که وجود دارد بخصوص در بحث روغن زیتون این است که یک نوع زیتون در بازار موجود است که که با پرس کردن زیتون روغن آن را استخراج می کنند که این نوع از روغن بهترین نوع روغن زیتون است اما نکته ای که وجود دارد این است در استخراج کردن این روغن مقدار تفاله از زیتون ها باقی می ماند که با افزود برخی از حلاّل های ناشناخته و قرار دادن آنها در حرارت های فراوان روغن زیتون دیگری را تولید می کنند که مشکل اساسی همین حلّال ها هستند چرا که نمی دانیم ترکیبات این مواد از چه درست شده اند و از طرفی احتمال سرطان زا بودن این ترکیبات حلّالی زیاد است. به گفته او نوع دیگر روغن زیتون، روغن تصفیه شده است که نسبت به روغن زیتون های دیگر قیمت کمتری دارند اما برخی می پندارند این روغن بدون خاصیت است که این تصور کاملا اشتباه است.

وی در پایان گفت:در بحث مصرف روغن یک نکته کلیدی وجود دارد، مردم باید بدانند برای چه مصرفی چه روغنی استفاده کنند و استفاده از یک نوع روغن برای تمامی پخت و پز ها اشتباه است چرا که یک زمانی نیاز به مقاومت بالا در سرخ کردن داریم که در اینجا باید روغن های سرخ کردنی استفاده کنیم حتی اگر در آن پالم داشته باشد زیرا می دانیم روغن پالم بهترین روغن در مصارف سرخ کردنی است و زمانی که به حرارت ملایم نیاز بود قطعا روغن زیتون، هسته انگور و کنجد بهترین گزینه ها هستند. روغن کنجد برای سرخ کردنی های خیلی سنگین با دمای بالا روغن مناسبی نیست. در رابطه با روغن های ناسالمی چون روغنهای جامد، به عنوان روغن های اشباع و با اسید چرب ترانس، بدترین نوع روغنها شناخته می شوند که افزایش ابتلا به بیماری های قلب و عروق، سکته های قلبی و مغزی و … را به همراه دارند.

با سپاس از : خبرنامه زامیاد

دیدگاهتان را بنویسید